MANİSA / AKHİSAR - Akhisar Nadide Fazıl Aysu-Fatih İlkokulu

Akhisar Nadide Fazıl Aysu-Fatih İlkokulu

REŞATBEY MAHALLESİ 192 SOKAK NO 136 AKHİSAR / MANİSA
Vizyon
VİZYONUMUZ N.F. Aysu – Fatih İlkokulu olarak ; Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen bir nesil yetiştirmektir.
Misyon
N.F. Aysu – Fatih İlkokulu olarak: Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili , kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme sorumluluğu" ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle öncü olmaktır.
Öğretim Şekli :Normal Eğitim
kalorifer